Health On the Net
  EN |
img
HONcode
HONcode
img PATIENT / INDIVIDUAL img MEDICAL PROFESSIONAL img WEB PUBLISHER img
img
HONcode | HONsearch | HONtools | HONtopics
img
   
img
Health On the Net celebrates its 20th anniversary
img
What is it? 
HONcode certification 
Navigate safely 
Last Certification
   Activity
 
Feedback 
HONcode principles  
 

Donate: You can support our work by clicking on the button below:Работна дефиниција за Принцип 6-Kонтакт информации

Информациите на веб-сајтот треба да бидат јасно презентирани. Оние посетители на веб-сајтот коишто сакаат да добијат повеќе информации или техничка поддршка треба да бидат овозможени да го сторат истото-треба да постои начин да се воспостави контакт со уредникот, преку функционална електронска адреса или преку контакт формулар, коишто ќе бидат достапни за посетителите од било која страница на веб-сајтот.

Забелешка: Ако сакате да одбегнете спам (Spam) пошта или злоупотреба на горенаведената електронска адреса, можете да ја енкриптирате истата со оваа енкриптирачка алатка.

Важни прашања:

-Функционалната електронска адреса или контакт формуларот треба да бидат достапни од почетната воведна страница, како и од секоја друга страница на веб-сајтот.
-За заштита против спам пошта, можете да ја енкриптирате вашата електронска адреса следејќи ги инструкциите на нашиот веб-сајт.
-Прашањата од посетителите на вашиот веб-сајт треба да бидат одговорени брзо и поединечно.

Online Text to Speech by ReadSpeaker

Home img About us img MediaCorner img HON newsletter img Site map img Ethical policies img Contact